2010. március 17., szerda

Csini

Csini szoknya készült egy kis megrendelőnek. Na ehhez kerestem olyan nagyon azt a piros kordot. Szerintem nagyon jók ezek a színek együtt, vidám az egész!





ÉÉÉÉÉs, ma csomagot kapott az én kicxsi lánykám, méghozzá Zitától! Akkora öröm töltöttel el, amikor megtudta, hogy levele érkezett, hogy egészen lázba jött. Amikor kinyitottam már kunyizta is a tartalmát, majd azonnal fel akarta venni:







Károly herceg ellátogat városunkba, Szentenrére. Nem tudom, ki hogy van vele, én az ilyen látogatásokat megtisztelőnek tartom, és nagy dologként is kezelem, holott igazán nem vagyok rajongó típus. (..nem megyek ki bámulni a hercegi párt, és nem csápolok nekik mosolyogva....!!!!)
Az köztudott a hercegről, hogy nagyon fontos számára környezetvédelem, a tiszta élelmiszerek.
Itt tartózkudásuk idején Kamilla ellátogat a közeli Móricz Zsigmond középiskolába, ahol egy színdarabot és egy kiállítást tekint meg, amíg férje a régiós környezetvédelmi központba megy Sólyom Lászlóval.

Nos, Kedves szentendreiek!
Nagyon kedves lenne, ha a kutyakakát összeszednék, nehogy a hercegné belelépjen- még a végén sz---ros lesz, és a kedves (naponta járkáló) kukatúrókat is megkérem, hogy mellőzzék a kukák teljes kirámolását, mert még a végén úgy tűnik, hogy nem vagyunk környezetkímélők.
Holott mi egy tiszta város vagyunk! (éppcsak fel nem fal a kosz, szemét és kaka!!!)

3 megjegyzés:

Csilla írta...

Csini és vidám, aranyos a gomba rátét is.

Kékbálna írta...

Biztos nagyon csinos lesz benne a kislány. Gratulálok

Zizou írta...

Jaaaj, de édes! A szoknya is, de Gréta még inkább! Megzabálom! Olyan aranyos! Nagyon örülök, ha boldogságot okoztam neki!!!! :) Puszi Nektek!