2010. március 29., hétfő

A buli .... második nap

A vasárnap a nagyszülőké volt. Először jött a nagyi, majd a papáék. És mindenhonnan az ajándékok: két olyat sikerült kapnia, ami remélem örök emlék marad. A nagyitól egy zenélő dobozkát, amin virágok táncolnak (nagyon sokáig szokta nézegetni az ilyesmit: elvarázsolja teljesen, ráadásul a love story zenéjét játsza...) a mamáéktól pedig egy gyerekeknek való rollert kapott. Ha hiszitek, ha nem, egyből rájött, hogy mit és hogyan csináljon a lábával, hogy menjen a roller. :D
Közben továbbra is folytatódott a zabálás, mert a torta alja a családra várt még. És Nagyon finom volt: merthogy a teteje fekete erdő volt, míg az alaj valami belga csokis finomság.
És a nap megkoonázásaként még elmentünk a Duna partra sétálni egyet. Estér olyan fáradtak voltunk, hogy már a vacsi is elég nyögve nyelősen ment. A kiadós alvás után pedig erre a látványra keltünk:

.... no jó, lehet, hogy ezek most így semmit mondó képek, de élőben olyan csoda ragyogta be a teret, mintha a mennyben lennénk, ráadásul friss volt a levegő is: igazi tavasz!!!!
Lehet ennél szebb egy hétvége? (...na jó, a mosogatnivaló elég csúnya volt.... :P)

2 megjegyzés:

KisMesterek írta...

Ezek olyan emlékezetes, gyönyörű napok! Ilyenkor én is azt kívánom, hogy örökre elraktározódjanak az emlékek között.

Fércművek írta...

Szerintem nagyon is látszik a képeken, hogy különleges reggel volt. :)