2010. január 29., péntek

Takaró Hugónak

Takarót készítettem Gréta egyik bölcsis társának. Egy tünemény a kis srác. Nagyon szereti Grétát és mostanában Gréta is egyre többet mesél róla... Érdekes a dolog, mert most Gréta az egyik rangidős a csoportban és nem akar foglakozni a kisebbekkel. Viszont itthon simán eljátsza, hogy ő a pici, úgyhogy nem is akar pl. egyedül enni, mert azt modja ő pici és etetni kell.
Szóval Hugó anyukája még decemberben kérte ezt a takarót, ami először csak egy huzatnak indult. De most 3 funkciós is lehet. Mivel alá van bélelve flízzel a minta, így tavasszal is egy vékonyabb takaró, télen pedig lehet bele melegebb takarót tenni. Na úgy már elég meleg ezekben a nagy hidegekben....
Hugóék szeretik a Dunát, szeretik az izgalmas dolgokat, nagyon vidám család. Hugó kedvence a nyuszi, úgyhogy ő is kapott egy kis teret.




6 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon tetszik! A legkedvesebb részlete számomra az autóút vége csigavonalban :o) és a szivárvány a jobb felső sarokban

Lonci (Győr) írta...

Úgy, ahogy van ez nagyon szép:-))) Hugó örülhet egy ilyen ovistárs anyukának!

Csilla írta...

jaj de nagyon szép!!!!

Aledi írta...

És a kis kockás inges gyerek maga Hugó?:) A szivárvány a helikopterrel szuper, nagyon szép lett.

Budai Detti írta...

Köszönöm! Igen Hugó. Csuda édes kisgyerek!

Zsuzsóó írta...

Bizony, bizony, Hugó-fül örülni fog a takarójának nagyon. Mert még nem kapta meg, majd a 2. szülinapján, 9-én. Addig a család csodálja, és mindenki valami mást fedez fel rajta, én az autó lámpájába vagyok belezúgva, meg a helikopter propellerbe, meg a nyúszi.......minden szegletébe!!