2009. december 18., péntek

Közeleg a Karácsony!

Ez a blogomon is látszódik...... egyre kevesebbet írok! Pedig van mit!
Megérkezett hozzánk a Jézuska, de csak azért, hogy tényleg boldog legyen a karácsonyunk, és legyen mit enni! Merthogy az utóbbi időben nem tudtam sütni, főzni- tönkrement a hőfok szabályozója a sütőmnek és csak két lapja éldegélt a 4-ből. Így nem szerencsés finom vacsival és sütivel számolni Karácsonyra, ugye?
De egy kis előtörténet a szintiről! Édes férjem nagyon szeretne zenélni, és a legalkalmasabb zeneeszköznek a sziniket tartja. Azokat, amik kalapács-mechanikásak, több zónásak, rengeteg beépített hangszerrel és kísérőautómatikával. Egy vagyon egy ilyen! Álláspontom szerint, vegye meg, ha nem bánja meg és biztos jól fogja magát érezni, kikapcsolódik tőle (mert neki nehezen megy ez). Kinézett egyet, utolsó a boltban már régóta, kifutó darab, de mindent tud, kategóriájának sztárja. És éppen ezért felébe kerül az eredeti árnak. Jól hangzott, de gondolkodni vágyott a férjem. 2 egész hetet. Nem tűnik ez soknak ahhoz a 3 évhez képest, amióta a masina ott állt. Egy szerda délelőtt elhatározta megveszi: bement a boltba és at eladó közölte, hogy 2 órával előtte más megvette.
Pár nappal később muffint sütöttünk volna Grétával: szó szerint szénné égett! Így az én férjem bánatában 2 nappal később megvett egy szuper sütőt és egy fél konyhát, hogy beférjen az új sütő!
Azóta családként élünk, mert végre az étkezőasztal is befér a konyhába, így együtt eszünk.
Közben kiderült, hogy nem nekem való munka téren a Karácsony: engem mindenki januári megrendeléssel keres meg. Persze a vásárok miatt így is jár a kezem, és remélem, hogy valamelyik nap képet is tudok mutatni.

De addig is itt a majdnem kész falvédő:
Aki szeretne ilyet, Meskán keresztül rendelhet!

2 megjegyzés:

Bea írta...

Ez egy nagyon kedves darab lett, a Meskán be is tettem a kedvenceim közé. :)
A vásrokban mennyi sikerélményed van, a dícsérteken kívül?

Budai Detti írta...

Hát eddig a bölcsis és az ovis vásár volt meg: ezek nagyon jók lettek. Januárra kaptam sok megrendelést ilyen falvédőkre és takarókra....
És a helyzet az, hogy nem vásározok nagyon tovább, mert nincs mit eladnom lassan. Igaz ki van szabva egy rakat dolog, de nem hiszem, hogy elég lesz a hétfő és a kedd: ugyanis, úgy beszéltük meg a többiekkel, hogy a két ünnep közöt megyünk ki az adventi vásárra. - ja és a kérdésedre válaszolva, nagyon jók a vásárok!