2009. október 26., hétfő

Windows 7.
Hát igen, végre megjelent (titok, nem titok mi ezt már pár hónapja használjuk....), bár az elején sok gyötrelmet okozott, de nem maga a rendszer, hanem az ügyetlenség, Vagy az enyém, vagy a Petié. Mindegy.
Nagyon tetszik benne a háttér diavetítés, ugyanis eszement jó képek vannak az alaptárban és rendkívül jókat lehet még letölteni. Igazából rendkívül nehéz kiválasztani a kedvencet- na innen jött a diavetítés.
A másik, amit a képeken láthattok, mini alkalmazások, amiket én nagyon hasznosnak tartok, hogy szem előtt van: Időjárás-jelentés, valuta váltó... stb.
És a komolyabb dolgok, amik még minket szerintem nem érintenek , de már annyira várom, hogy itthon is legyenek: wifivel megosztani a média dokumentumokat a gép, a tv, a fényképezőgép (!!!!), a digitális képkeret és természetesen a mobil között!
Hogy hogyan is jön ez ide? Hát jómúltkor írtam, hogy eltaknyoltam a fényképezőm zsinórjában és tönkretettem. Azóta egy nyavalyás memóriakártya-olvasót használok, amivel nap, mint nap van galiba. Gondoltam, milyen jó lenne, ha ezen új operációs-rendszeres alkalmazással simán feltölteném a gépre. Persze, ahhoz olyan fényképező is kell, amit ha jól tudom, még nem lehet kapni (ha jól tudom... bár bevallom mostanában nem nézegetek fényképezőgépeket, jó, ami van, csak én bénázok)!

A férjem, és munkatársai szervezik a szombati Papp László Sportarénás termékbejelentést, amit ajánlok mindenkinek, akit érdekel, hogy merre haladnak az Ms operációs rendszerek, és mi vár ránk. (Nekem rendszeresen leesik az állam, hogy milyen jó dolgokat találnak ki, csak milyen begyöpösödött társadalom vagyunk mi...) Az október 7.-ei eseményről itt egy HD videó, és itt egy másik a NAGY bejelentésről!



1 megjegyzés:

Ida13 írta...

NOVEMBER 7-ei?
(Éljen a Nagy Októberi Szocialista Forradalom!):):)