2009. szeptember 9., szerda

Lassabban, mint gondoltm, de azért haladok: (És bocsi, hogy álandóan evvel jövök, de most azért mutatom meg mert nem tudok egy dologgal előre jutni: arra gondoltam, hogy hegyeken utak lesznek, de nem igazán van olyan szalagom, amivel a kacskaringókat szépen kidolgozhatnám, ugyanakkor nem akarom anyagból szabni, mivel nincs olyan anyagom, ami szép és autentikus lenne ide. Szerintetek?)




Na ameddig nem leszek kész teljesen, mesélek egy kicsit Bledről: Eddig még csak egyszer voltunk ott, de az olyan emlékezetes lett, hogy most minden nap, minden Grétával töltött percében velünk van az emlék.... :P

Szóval ez volt az első komolyabb közös nyaralásunk a férjemmel, és nagyon izgetottak voltunk, hogy milyen is lesz. Jobb lett, mint számítottunk rá. A szállásunk (a cicás ház) nem messze volt a tótól, így rengeteget jártunk kacsákat nézegetni, jókat sétálni.

És ugyan ott töltöttünk 5 napot, csak egyszer sikerült körbesétálni.

Mivel nagyon szeretek hegyet mászni, eldöntöttük, hogy felmegyünk a környéken lévő magasabb hegyekbe. Hát nem sikerült, mert csak a Vintgar-ig jutottunk. Az egy hegyek lábánál folydogáló vadpatak, tele kis fa hidakkal. Csodálatos volt, majd elkapott egy nagyobb eső is, ami csak jött és ment. Amit maga után hagyott az maga a mennyország volt.


És egy pár kép Bledről:







Csodálatos volt, és csodálatos lesz, ha visszamehetünk oda, már Grétával!

















Végül másnap sikerült hegyre menni! Nagyon elfárasztott, de nagyon jó élmény volt, és a környék láttán arra az elhatározásra jutottunk, hogy egyszer lesz ott egy saját házunk! (De ha ez nem is sikerül, akkor legalább évente 2 hónapra visszajárunk!)

5 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Ez is, meg az is
csodálatos:-)))
Az ötletem az utakra, ferdepánt, valami szélesebb,de ha ezt nem jól gondolom, akkor kézi tűzéssel és kövekkel, amit szintén tűzéssel lehetne kialakítani!

Abile írta...

Csodálatos helyen jártatok! Szuper lehetett! :o)
Lehet, hogy az utakat elég lenne csak kézzel megvarrni???

Judit írta...

A hely fantasztikus lehetett!
A kép meg... Csak ámulok!

Ida13 írta...

Én is ferdepántra gondoltam. Akár készen, akaár magad készített. Esetleg széles farkasfog.

krisz írta...

A kép nagyon kis vidám lett!Tetszik hogy ilyen kedves bájos.Nekem igy utak nélkül is tetszik.Jók a szinei is.