2009. szeptember 13., vasárnap



Családi téma.....
Ugyanis most nem nagyon tudok varrni, mivel tanulás meg család van felváltva: igen és néha még a kötelező háztartás sem fér bele.
Tanulás: most jogot tanulok egy darabig, ami olyan fárasztó néha, hogy estére a fejfájás kötelező része a napnak, mintha csak segítségért kiálltana a kobakom. (... ugyanakkor nagyon érdekesnek és szórakoztatónak tartom!)
Család: Na ez is szórakoztató: Meséltem már, hogy vettünk egy billentyűt, hogy tudjunk itthon zongorázni? Na ez nagyon jól sikerült dolog lett: Apjuknak visszatért az életkedve, ugyanis ez a "hobby" minden szabad (és néha Grétával töltendő) idejét is felemészti. Szórakozik, kikapcsolódik, és ezt jó látni (bár néha jó lenne a mosogatott edényeket is látni :P).
Kicsit kezdünk a Muzsika Hangjaira emlékeztetni: folyton énekelünk és táncolunk, a szomszédok, biztos nevetnek rajtunk. Főleg az vicces, amikor erre toljuk a riszát! (Ezért ne tessék kinevetni: tv-ből szerzett okosság!)
Az egyik ilyen zenélős este, amikor Bóbitát tanulgattuk lejátszani, Gréta 1 órán át ült egy helyben és hallgatta, hogy mit bénázunk. Nem mozdult: koncentrált, és néha énekelt. (Még beszélni sem nagyon tud!)
Na az ilyen élményeken megindulva elmentünk Gryllus Vilmost hallgatni a Feneketlen tóhoz, az unokatesókkal és a nagyival. Nagy örömködés volt, és Banya éneklés! Ez az ember csodálatos, és a dalai olyan nagyon gyerek dalok, hogy mi is gyereknek éreztük magunkat a fél órás koncertje alatt.

És még egy dolog Grétáról: imád fényképezni!

Amúgy mikortól felnőtt egy ember? Mert esküszöm, hogy nem tudok magamra felnőttként gondolni....

2 megjegyzés:

Abile írta...

Vidám lehet az élet nálatok mostanában... ennyi sok-sok zenével!

Ida13 írta...

Nálunk is felmerült már ez a fenőtt-kérdés.:)
A párom azt mondta, hogy 18 év a törvények szerint a felnőttség. Ha valaki ezek után is gyerekesen, gyermekien viselkedik, akkor az: gyermek-lelkű felnőtt. Ha gyerekes csínyeket követ el:felelőtlen, komolytalan...
Anyukám szerint akkor leszünk IGAZÁN felnőtek, ha már nem élnek a szüleink.

Csudajó hangulat lehet nálatok!Hogy lehet emellett még tanulni és alkotni is?!