2009. augusztus 29., szombat

Szeretem a szitakötőket! Nagyon játékos barátságos teremtések.
Tavaly nyáron szemtanúja lehettem egy szitakötő életének: először láttam játszani párjával, majd jöttek a verebek és megkergették. Szegény olyan nagyon küzdött az életéért, hogy végül feladták a madarak. Kicsivel később megint láttam játszani őket.
Na valami ilyesmi nálam a barátság! Az a barátság, ami összeköt embereket, és ami manapság egyre ritkább, egyre képmutatóbb.
A blogbarátság meg egy különös dolog: figyelem mások megírt életét és kíváncsi vagyok a folytatásra. Örülök, ha valaki örül és szomorkodom, ha valaki bánatos. A műveink, a játékaink, a szerzeményeink.... mind-mind összekötnek.
Véleményeket írunk másokhoz, vagy csak néha némán figyelünk: de ott vagyunk egymás közelében. Szép dolog ez!
Colette barátság takarójába készítettem ezt:

7 megjegyzés:

Kaoka írta...

Ejkukk! Nagyon igaz, amiket írsz. :)Sokszor azt gondolja az ember valakiről, hogy barát, közben rádöbben, hogy mégsem. Aztán szép lassan továbbállunk és nem várunk, már egy jó szót sem az állbarátoktól. :( Sajnos mostanában elég önérdeküek lettek a barátságok. Nekem ez a szomorú tapasztalatom.
Más. :) szeretem nézegetni a munkáidat, csak egy dolgot sajnálok nagyon, hogy nem lehet a képeidet kinagyítani és jobban szemügyre venni. :)

Budai Detti írta...

Hát azt én is sajnálom. Általában csak azokat lehet kinagyítani, amiket felteszek a képtáramba is, oda pedig mostanába inkább a családi képek kerülnek.
De már nagyon gondolkodom, hogy csinálok egy másikat is a munkáimnak!
Köszönöm!

Bea írta...

Nagyon szép képet készítettél! És a kísérőszöveg is igaz!

A képeket nagyítani akkor lehet, ha a feltöltéskor nem jelölöd ki a "középre" funkciót, hanem a "semelyik"-et választod, és később helyezed középre. Legalábbis nálam így működik csak:))

Budai Detti írta...

Értem!
Nagyon szépen köszönöm!

KisMesterek írta...

Ó,de jó, szép lett! Sok szitakötőt láttunk az idén nyáron mi is. Colette akciója azért is példás, mert, sokan (remélem minél többen) összeszedik magukat a közös cél érdekében. Azon sem csodálkoznék, ha direkt adott volna meg rövid határidőt rá.:-))

Lonci (Győr) írta...

Nem azért írok, hogy egyel több megjegyzésed legyen, tényleg tetszik a munkád:-)))
Ezek az apróságok feledtetik azt, amit írtál. (remélhetőleg)

Edige írta...

Óóóó! Nagyon szép lett és nagyon szép gondolatokat írtál hozzá.