2009. április 26., vasárnap

Nem tűntem el!
Sok dolog történt az elmúlt másfél hétben!
Elsősorban az, hogy besegíthettem egy ismerősnél a hímzőműhelyében! Én nagyon élveztem, kellemes időtöltés volt, mindamellett, hogy a sok bontogatástól zsibbadt már a kezem!
Ez el is vitte nagyjából a hetet, de rengeteget tanultam szerintem!
Múlt héten szombaton reggel Peti gondolt egyet és elindultunk a ködös reggelben autókázni Visegrád felé. Csodálatos volt! Olyan idő volt, hogy a szavunk elakadt! Egyik pillanatbon akkora köd volt, hogy nem mertünk menni a kocsival, aztán már ki is sütött a nap és be lehetett látni az egész Dunakanyart! A vár is mesés volt miközben önmagában látszott a köd tetején!
Utunk elején elmentünk a Skanzen mellett, ami nagy meglepetés volt, hogy átépítették! Jobban mondva lett egy új bejárat.
Vasárnap reggel már ott kezdtünk. Fantasztikus lett! Le a kalappal a tervezők előtt és le a kalappal azok előtt, akik részt vettek a munkákban!




Lett vasút (!!!), kényelmes játszótér és szerintem még egy csomó minden, amit nem láttunk!


Gréta is és Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Ajánlom mindenkinek a Skanzent, legalább 1 teljes napos kikapcsolódás! (Mi vettünk éves bérletet, biztos, ami biztos! :P)
De, hogy maradjak egy kicsit önmagamnál! Készül valami új és valami nekem tetsző "valami"! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok majd hozzá! Remélem a héten már tudok is mutogatni kész dolgokat!

3 megjegyzés:

mmama írta...

A Skanzent mi is nagyon szeretjük,
sokszor voltunk is, de mióta
már többszöröse a belépődíj azóta
bizony csak elmegyünk mellette....

Örülök hogy végre olyan munkahelyen voltál ahol jól érezted magad.
Várom az ujdonságot.

Abile írta...

Osztálykiránduláson voltam néhány éve a nagyfiammal a Skanzenben. Nagyon tetszett... már akkor is. Csudajó képeket készítettél! :o)

KisMesterek írta...

Igen komoly helyzeti előny helyben lakni és ha kedvünk szottyan felugrani a Skanzenba. Legutóbb a kisebb gyermekem óvodás madarász (egyéb iránt minden állatra kiterjedő)szakkörét tartották fenn, szülői segédlettel. Mindig klassz élmény!