2009. január 11., vasárnap

Na akkor mégegyszer, mert az előbb sikeresen kitöröltem a bejegyzésem:
Engem is blogos barátnak jelöltek, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Köszönöm!
Nagyon jópofa dolog ez a blogolás, tanulok másoktól megismerek idegeneket, úgy, hogy közben nem is találkoztunk még soha. És az az igazság, hogy jobb barátaim a blogos barátaim, mint azok, akiket már évek óta személyesen ismerek, mert jobban befolyásolnak és többet is figyelek rájuk.
Szóval a blogolás egy igen építő tevékenység.

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

És akiket én most blogos barátaimnak nevezek meg, de a teljesség igénye nélkül, mert elég hosszú lenne a lista: Amaranta, Mmama, Ledanna, Kdatta, Abile, Ezkriszti, Ahama, 36 Évi, Juhizs...... és sokan mások!
Köszönöm nektek a sok segítséget, és élményt!

1 megjegyzés:

Abile írta...

Köszönöm, hogy barátodnak tekintesz! :o)