2009. január 7., szerda

Állást keresek!
Na jó ez azért így nem igaz..... :( Nem hiszem, hogy nagy sikerem lenne a munkavállalót keresők körében, mert kb. így tudnám bemutatni magam:
24 éves (végül is) középfokú végzettséggel, 2 éves gyerekkel és időigényes hobbyval (melyet az orvos javallott) rendelkező, világ végén élő nő, jól kereső állást keres !
Ami elvárás a munkáltatóval szemben: Legyen türelmes, szeresse a varrott dolgokat, értékelje a művészi kirohanásokat és tolerálja a gyerekbetegséget. Meg persze az anya betegségeit is, melyek a következőkben merülnek ki: ablakon bámulás, dúdolgatás, gyakori rajzolgatás, néha kényszeres mosolygás (legtöbbször, amikor a gyermekére gondol!) és persze a gyakori kakószünet, melynek időtartama min. 15 perc.
A munkavállaló ezért cserében nagyon lelkesen dolgozik (de tényleg!!!). Elkötelezett dolgozója tud lenni egy éppen önmagát pusztító cégnek (a referenciák között jó pár ilyen található....), szívesen tartja a kapcsolatot ügyfelekkel, és behajtókkal. Mindemellett vállalja a belsőépítészeti szaktanácsadást és a dolgozók lelki állapotának felemelését. A felmérések alapján a volt munkatársak :- - - hmmmmm...... - - - embernek mutatták be, akire leggyakrabban határozott, de nagyon ábrándozó lányként emlékeznek vissza.
A munkakörnyezetnek mindenképpen színesnek és megnyugtatónak kell lenni, különben azonnali kilépésre lehet számítani. (Sajnos ilyen is fordult már elő....) Tilos a közelébe vinni szürke tárgyakat, mert pánikrohamot kap!
A maximális munkaidő 4 óra lehet, mivel elég messze lakik és szeret hamar menni kislányáért, aki általában jelmezben, táncolástól kifulladva várja anyukáját a bölcsödében! Otthon a tánc folytatódik, majd esténként gyermek és édesanyja kidőlnek a nagy mozgástól. Evvel tartják a testi erőnlétet!
Várjuk az érdeklődő munkaadók jelentkezését!

2 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Azt hiszem, saját magad főnökének kéne lenned, ez lenne a leoptimálisabb...

Ibcsy írta...

:-)))