2009. április 8., szerda

Legemlékezetesebb születésnapom.... :D
Zsuzsinál találtam rá Szilda játékára és ez is nagyon tetszik, mint Micié!
Szóval a legemlékezetesebb szülinapom a tavalyi volt! Azért, mert sikerült a férjemnek tényleg meglepni, és ráadásul nem is kis dologgal!
Történt pedig, hogy reggel a szokásos módon mentünk a szentendrei piacra! Nem is számítottam nagy dologra, csak egy pár virágra vagy ilyesmire....
Míg Mi Grétával vásároltuk a zöldségeket és gyümölcsöket férjem titokban elsétált a közelben lévő Tündérellátó nevű boltba, ahol lehet kapni Gnoomy-t! Ezek csodálatos kis és nagy tárgyak, nagyon magaméinak érzem őket!
Visszaérkezte után úgy terelt minket, hogy mindenképpen arra menjünk! Mikor a bolt elé értünk kértem ÉN, hogy menjünk be, mert meg akarom neki mutatni az építőkockát, amit pár nappal előbb tettettem félre Grétának. Az eladó hölgy igen furcsán nézett az építőkocka hallattán, de elővette és megmutatta. Közben Én nézelődtem és nagy csalódással vettem észre, hogy a kerti Gnoomy, amit mindig csak csodáltam eltűnt! Bizony: valaki elvitte! DE kár, bár tényleg nagyon drága volt!
Peti ekkor már nagyon vigyorgott, csak nem értettem miért. Fizetjük a kockákat, mire eladó közli, hogy 33 ezer!!!!
MI????? Mivan? -valamit félre értett! Férjem fizet, majd nagy elégedettséggel felemeli a pakkot: de valami hatalmasat! Kérdezem mi van benne (de itt már sejtettem a turpisságot), kinyitja: ÉS OTT A GNOOMY!
Akkora öröm volt ez így, ahogy volt, mert engem szinte képtelenség meglepni! Kis barátunk, családunk 4. tagja kint csücsül az erkélyen és jól érzi magát! Az előző bejegyzésben meg is csodálhatjátok!
Szép szülinap volt: a legszebb (és nem csak emiatt)!

Nincsenek megjegyzések: