2012. január 24., kedd

A rombolás

Elég nehéz volt az elmúlt pár hónap emiatt a lakáseladás miatt. Próbáltuk eladni így is, úgy is. Nem ment. Megkaptuk a levelet is: aki el akar törleszteni, annak bizony január 30-ig ki kell fizetnie mindent. Na ez az, ami nekünk nem sikerült. Ugyan még nincs január 30, de az már látszik, hogy itt senki nem fizet nekünk semmit a lakásért, így befejeztük a hirdetését. Már nem eladó!
SŐT! Nemhogy nem adjuk el: felújítjuk! Múltkor a konyhát csináltuk, most jön a nappali.
Háhá!
De nem ilyen egyszerű ám: nappali és dolgozó lesz! Az én dolgozóm, egy különálló szoba! Méghozzá büntiből: túl hangosan punchingolok és nagy a kupi körülöttem! :/ Így van! Ez már csak evvel jár.
Gyors döntés, gyors lépések, erre ma reggel 7-kor, amikor még csipás szemmel pizsiben kikeltünk az ágyból már itt is voltak a munkások. Ők megleptek minket, mi meg őket. :P
De a munkának úgy neki láttak, hogy délben már azt hittem holnap full készen vagyunk- holott elég nagy munkának látszik:
1 ablak cseréje- új áthidalóval, 1 fal építése, 1 ajtó beszerelése, 3 helyiség festése, villanyszerelés és dobozolás. Ebből már csak a villanyszerelés, az ajtó és a festés hiányzik+ a járulékos munka, amikben a java rejlik szerintem. Pl. a KÜSZÖB! - ami azért érdekes, mert mindenki tereli.... Csak nem nehéz egy- küszöböt csinálni? Nem értem.



De lelkes vagyok, és örülök, hogy maradunk.
Szeretem a kilátást, szeretem a környéket, az ovit és a csöndet!

4 megjegyzés:

Huncutkacérna írta...

Biztosan nagyon jó lehet egy ilyen új dologba belevágni!
Várunk majd képeket a végső eredményről is :)

LARION írta...

Tyűűűűűűűű.hát akkor én is örülök, Detti !!!!
Küld ide a melósokat, mert itt is le kellene választani nekem valami kuckót, mielőtt elüldöz a családom a milliónyi nagy textiles zacskóim miatt.... És fizesse ki a költségeket valaki helyettünk....hahaha...ha....

Budai Detti írta...

.....Most egy pár napig nagyon ideg leszek.... A villany.... Az az átkozott villany már megint! :(
De a szobácskám, már külön szobaként éledezik! :D

Aledi írta...

De jó! Kíváncsi vagyok az eredményre. A lakáseladás... na, az nekünk sem megy :(