2009. augusztus 10., hétfő

Kedv csináló? Vagy mi.....
Szarvasmicinél is van játék. Erre készítettem én egy rajzot. Nos elég cikis a dolog, mert amikor Micinél megláttam a feladatot, egyből jött a fejemben a kép, hogy mit is csinálnék. Erre Szarvasmici gondolt egyet és csinált egy nagyon hasonló babát, ahhoz, amit én kigindoltam. Most változtattam egy kicsit az arcán, de a test az eredeti ötlet alapján megmaradt.
(Bocs a csúnya rajzolásért, sitty-sutty lett készen tegnap este!)

És hírek: Én is varrtam babát. Szerintem egész jó lett, és célja is van a babának. Történt ugyanis, hogy pénteki nappal kedves barátnőmmel, Angélával megalapítottuk a Pillettit. A vállalkozásunkat. Ennek lett az arca, a Pilletti baba:

Még nincs teljesen befejezve: lesznek még levelek és egy virág a derekán.
Jó hetem volt múlt héten. Van egy csomó kendőm, mindenféle színben, ami eddig csak állt a tárolóban. Most elővettem őket, és kimostam egy részét. Nagyon élveztem, mert csodás színekben pompázott az egész terasz, amíg száradtak. Kár, hogy délutánra beborult, csináltam volna több színes képet is.

És Gréta sem maradhat ki: Nagy az öröm a kisasszonynál, ugyanis kapott egy akváriumot, halacskákkal. Annyira szereti őket, hogy úgy beszéltük a nagyijával, hogy jó ha megkapja a nagyi halait. Az egész hétvége ráment a takarítására, meg a halak telepítésére, de megérte. Nagy a boldogság!

1 megjegyzés:

Silerika írta...

Esetleg még van kedved játszani??