2009. augusztus 31., hétfő



Filmek!
Most két olyan filmet szeretnék ajánlani, amit én már nagyon várok!
Ilyenkor szokott a legtöbbször az történni, hogy csalódom, mert annyira várom őket, hogy elhiszem, hogy szuper dolgokat látok, aztán mégsem olyan jók.
Remélem ezek lesznek a nagy kivételek:
Az első az Avatár!
James Cameron rendezte ezt a 3D-sre tervezett egész estés filmet, ami már magában megéri a jegyárat (nekem nagyon tetszett a Titanik, A mélység titka, de a Terminátor is nagyon a helyén van!!!). Ugyan írtam már arról, hogy nem nagyon bírom a félelmetes és keifejezetten ijesztő filmeket, így tőle kiesik a képből az Alien.
De most nagy dobásra készül: Avatár! A legtöbb helyen filmtörténeti dobásként írnak róla, amit azért ne kiabáljunk el. 3D-re tervezni filmet, még kisebb filmeknél is rizikós, főleg mostanában. És ha hozzávesszük, hogy a Weta csapata (Gyűrűk Ura) dolgozik a filmen: igazán látványos lesz. Ettől sokan talán meg is ilyedhetnek.... De azért reméljük tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.
A történet is igazán izgalmasnak hangzik: Emeberek, akik eljutnak egy olyan helyre, ahol idegen atmoszférában, idegen élővilággal találkoznak, és kiszipolyoznák a bolygót ha tehetnék. Ehhez van szükség az Avatárokra.
Itt a trailer, kb. a 40-edik másodpercnél kezdődik. Itt is hozzá kell tenni: ez 3D-ben ütős lesz!
A másik film, amit nagyon várok: Alíz csodaországban Jonny Deppel a főszerepben!
Tim Burton az elkövető rendező: Tőle is sokat várok el.
Igazából az először megjelent képek már magukban fantasztikusak, remélem képeskönyvet is adnak ki belőle:

2 megjegyzés:

Fércművek írta...

Az Alice-t mi is nagyon várjuk. nagy burton rajongók vagyunk. :)

Budai Detti írta...

ok